Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 19

Eksklusiv nordlys-drakt har funnet veien til FIFA 19

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På fredag lanserte EA Sports en eksklusiv ny drakt i FIFA 19, som kun er tilgjengelig i én uke. Den er inspirert av nordlyset, og er designet av det tyske klesmerket FOKOHAELA.

Drakta kan låses opp ved å fullføre et spesifikt «Weekly Objective» i FIFA 19 Ultimate Team frem til den 15. februar. En fysisk utgave blir også å få tak i nettbutikken til Unisport frem til den 15. februar. Ifølge EA og FOKOHAELA er drakta en feiring av feiring av nordisk fotballkultur og en hyllest til engasjerte FIFA-spillere i hele Norden.

"Etter å ha hatt muligheten til å designe og samarbeide med mine favorittmerker og -lag, er det spennende å utvide arbeidet mitt til EA SPORTS og FIFA. Det er kult å lage en drakt som fans i Norden og generelt over hele verden kan bruke for å skille seg ut, både i spillet og i virkeligheten," sier Jason Lee, grunnlegger og Creative Director i FOKOHAELA.

Har du skaffet deg drakta?

FIFA 19

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content