Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Eksklusivt Ground Zeroes-innhold blir åpnet for alle

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En god stund før lanseringen av actionspillet Metal Gear Solid V: Ground Zeroes kunne utviklerne hos Kojima Productions forklare at spillet vil by på eksklusivt innhold basert på hvilken versjon du kjøpte.

Gikk du får Xbox 360- eller Xbox One-versjonen fikk det såkalte Jamais Vu-oppdraget, der man i rollen som Raiden skulle kvitte seg med fiender som hadde blitt hypnotisert av et ukjent vesen. Gikk du derimot for Playstation 3- eller Playstation 4-utgaven fikk du Deja Vu-oppdraget, som skulle la deg gjenoppleve kjente scener fra det første spillet i serien, Metal Gear Solid.

Det var ingen måte å sikre seg begge deler på uten å gå til anskaffelse av flere versjoner. Det håper vi imidlertid du droppet å gjøre, for nå har Hideo Kojima og kollegene hans snudd på flisa og annonsert at oppdragene nå skal åpnes opp på tvers av formatene.

Dette skal skje gjennom en oppdatering som etter planen blir lagt ut 1. mai...

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Relaterte tekster

Metal Gear Solid V: Ground ZeroesScore

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Vi har finkjemmet hver eneste centimeter av en litt for liten militærbase. Det var over litt raskere enn vi hadde håpet, men vi hadde det i hvert fall storveis mens vi holdt på...

1
Så pent er Metal Gear Solid 5

Så pent er Metal Gear Solid 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nvidia er for tiden de som dominerer grafikkmarkedet, og nå har de benyttet anledningen til å skryte litt av hvor pent Metal Gear Solid V: Ground Zeroes er når man bruker...Loading next content