Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Elder Scrolls Online har solgt 8,5 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan si mye om Elder Scrolls Online, men Zenimax Online har vært rimelig engasjert med løpende oppdateringer som har inneholdt tekniske forbedringer og nytt innhold. Snart slippes den største utvidelsen til spillet noensinne, nemlig Morrowind, og i den anledning har utviklerne avslørt hvor mange eksemplarer av spillet de har solgt.

Det er spillregissør Matt Firor som overfor MMORPG.com forteller at de har sendt ut 8,5 millioner eksemplarer. Dette er imponerende med tanke på at tallet fra juni i fjor var 7 millioner.

Det virker som om 2015-spillet fortsatt er interessant for de som liker nettrollespill, og det blir spennende å se hvor mange eksemplarer de vil ha nådd når spillet fyller tre år i april.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Relaterte tekster

0
Spill Elder Scrolls Online gratis ut uken

Spill Elder Scrolls Online gratis ut uken

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited vil være gratis å spille fra i dag og frem til 21. november. Dette er altså en glimrende mulighet for deg som vil teste...Loading next content