Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us (HBO Max)

Ellies far kan fortsatt være i live i The Last of Us

Vi har jo aldri sett eller hørt om han i verken spillene eller serien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Last of Us avsluttet sin første sesong på HBO Max nylig, og ga oss en titt på noe vi aldri hadde sett i spillene for å starte den siste episoden. Nå vet vi skjebnen til Ellies mor, Anna, men fansen har fortsatt dvelende spørsmål om faren hennes.

Ellies far nevnes ikke i spillene eller showet, og mens Joel tar på seg farsrollen for henne har Neil Druckmann avslørt at Ellie faktisk har en pappa, og at han til og med kan være der ute et sted.

Ifølge Druckmann er det noe materiale av Ellies mor og far sammen som ble skrevet da han planla et prequel-spill og/eller animert kortfilm for å forklare hvordan Ellie ble til. "Det var noen ting som ble skrevet for moren og faren da vi snakket om dette med andre spillstudioet for potensielt å lage et helt Anna-spill... Jeg er motvillig til å si noe om det, for som jeg nå har funnet ut flere ganger ser historier som jeg tror er feil og aldri vil se dagens lys noen ganger dagens lys."

Det er usannsynlig da at vi vil se noe særlig til Ellies far fremover, men det er altså ikke umulig.

Takk, Variety.

The Last of Us (HBO Max)

Relaterte teksterLoading next content