Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Elon Musk stormet CD Projekt Red med en flintelåspistol for å kreve å få en cameo i Cyberpunk 2077

Hans daværende partner Grimes var i gang med å spille inn karakteren sin i spillet da situasjonen oppstod.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tenk deg å være verdens rikeste, men minst sympatiske mann. Elon Musk viser nok en gang hvor desperat han er etter å bli verdens Tony Stark med alle pengene, men ingen karisma. Det har dukket opp en ny historie fra biografien hans der milliardæren krasjet en innspillingsøkt med CD Projekt Red og Grimes da artisten spilte inn dialog til rollen sin i Cyberpunk 2077.

I biografien står det at da Grimes spilte inn for popstjernen Lizzy Wizzy, dukket Musk opp med en flintlåspistol og hevdet at han var "bevæpnet, men ikke farlig".

"Studiogutta var helt svette", sier Grimes. Musk ville ha en cameo i spillet, og utviklerne ga etter. Musk hevdet at de kybernetiske implantatene som ble brukt i spillet, lignet på planene hans for Neuralink.

Musk har en utrolig liten rolle i spillet, med bare en NPC som ligner på ham. Grimes fikk selvsagt en større rolle, men begge forblir på sidelinjen i forhold til hovedhistorien i V.

Cyberpunk 2077

Relaterte teksterLoading next content