Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization IV

Elvis er med i Civilization IV

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

En av de største nyhetene i Civilization IV er de "store personer" som skapes i spesielt velplasserte steder. En stor person kan tillhøre fem ulike kategorier; handel, kunst og musikk, ingeniører, vitenskap og religion. Hva du gjør med enheten er opp til deg og hver kategori har unike egenskaper. Samtlige har oppgaven å sette i gang en "golden age", men for hver gang du utnytter dette kreves det flere store personer.

Du kan bruke eksempelvis en stor ingeniør for å skape et underverk veldig fort (kanske bare i en omgang), eller en stor handelsmann for å skape en handelsrute til en by langt borte og gi din skrunkne pengekasse en stor boost. De store personene kan også plasseres i en by for å gi denne positive effekter hver omgang. Personene kommer også til å døpes etter en viktig person innom det området i historien så nå kommer du til å kunne ha eksempelvis Elvis, Leonardo da Vinci eller Marco Polo i din sivilisasjon. Nedenfor kan du sjekke in litt artwork på noen av disse personene og se en skjermis med en stor profet i spillet.

Civilization IV slippes eksklusivt til PC 18. november

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Civilization IV
Civilization IV
Civilization IV
Civilization IV
Civilization IV
Civilization IV
Civilization IV
Civilization IV

Relaterte tekster

2
Civilization IVScore

Civilization IV

ANMELDELSE. Skrevet av Erik Petersen

Strategi-sjangerens svar på kokain er tilbake og vi har sniffet uforsvarlig mye.Loading next content