Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: The Burning Crusade

En data for Warcraft

Verstingsdata i Blizzard-utgave

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Trenger du ytterligere en måte å bevise din avhengighet av World of Warcraft for omverden? Da har Dell kommet på en bra måte.

Den nye Dell XPS M1730 World of Warcraft Edition er en laptop fullpakket med snacks, både hardware- og softwaremessig. Eller hva sier du til følgende:

* Intel Core 2 Duo Processor T7500 (2.2GHz/800Mhz FSB, 4MB Cache)
* Windows Vista Ultimate Edition
* 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM på 667MHz
* 160GB SATA-hårddisk (7200RPM)
* CD/DVD-brännare (DVD+/-RW)
* Intel® PRO/Wireless 3945 a/g Mini Card
* High Definition Audio 2.0
* 17 tums UltraSharp TrueLife widescreenskärm
* 512MB Dual NVIDIA GeForce 8700M GT

Utover dette medfølger det en komplett installasjon av World of Warcraft og Burning Crusade, samt nøkler for å låse opp Collector's Edition-kontoen på begge. Dessuten en bæreveske med Warcraft-trykk, spesialdekor av bakside og detaljer på maskinen, betanøkkel for kommende betatest, en gratis Figureprint-figur (en plastkopi av din egen figur), en masse skjermbeskyttere og bakgrunnsbilder, samt soundtracks, bøker, spillkort og annet smått og godt.

Massevis av snacks med andre ord. Til hvilken pris? For denne ultimate World of Warcraft-maskinen må du betale 4500 dollar eller i overkant av 25 000 kroner.

World of Warcraft: The Burning Crusade
World of Warcraft: The Burning Crusade
World of Warcraft: The Burning Crusade

Relaterte teksterLoading next content