Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

En første titt på Haohmaru i Soul Calibur VI

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under fightingturneringen EVO Japan 2020, som ble avsluttet i går, passet Bandai Namco på å vise frem den kommende karakteren til Soul Calibur Vi i en livestream - Haohmaru. Om du synes navnet høres kjent ut, er det fordi han har vært en del av spillverdenen siden 1993, mest kjent for Samurai Shodown, men også andre prosjekter som Capcom vs. SNK 2.

Om du vil se Haohmaru hugge ned gamle Mitsurugi, kan du sjekke ut videoen nedenfor.

Som du sikkert vet er det ikke første gangen gjestekarakterer besøker Soul Calibur-serien. Tidligere har vi blant annet fått slåss med og mot Link, Spawn, Kratos, Yoda og til og med Ezio Auditore da Firenze. I Soul Calibur VI-grunnspillet inngikk forøvrig Geralt of Rivia, som senere fikk selskap av 2B fra Nier: Automata - og snart altså Haohmaru.

Synes du han passer inn i Soul Calibur VI?

HQ
Soul Calibur VI

Relaterte tekster

1
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Har Soul Calibur-serien hatt godt av den lange pausen? Og er Soul Calibur VI en verdig avslutning på franchisen? Peter har bevæpnet seg og tatt steget ut i arenaen for å finne ut av det!

0
Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går kunne Odd Karsten informere oss om at Soul Calibur-veteranen Amy er på vei til Soul Calibur VI som en DLC-figur via spillets sesongpass. Og i dag har spillets...Loading next content