Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Invincible

En Invincible live-action-film er fortsatt under arbeid

Prosjektet ble annonsert helt tilbake i 2017.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ifølge serieskaper Robert Kirkman er en live-action-filmatisering av hans Invincible-tegneserier fortsatt under arbeid, selv etter den store suksessen til det animerte showet på Amazon Prime Video.

HQ

Du vet kanskje ikke engang at det er en Invincible live-action-film på gang, ettersom Skybound Entertainment avslørte prosjektet helt tilbake i 2017, og det har egentlig ikke blitt avslørt noe vesentlig om det.

Men da han snakket med ComicBook.com, bekreftet Kirkman at prosjektet fortsatt jobbes med. Han har ikke gitt oss noe estimat på når vi kan forvente å se filmen, men han har sagt at suksessen til den animerte serien har hjulpet utviklingen.

"Vi jobber fortsatt veldig mye med [Invincible-filmen]. Noen ganger tar filmer litt lengre tid. Jeg tror det er trygt å si, om noe, at showet bare har hjulpet det enormt. Folk er veldig begeistret for det filmpotensialet på Universal. Så vi kjører den spenningen og prøver å presse ting fremover så raskt som mulig.

Invincible sesong 2 forventes å ha premiere sent i 2023, så det er usannsynlig at vi vil høre noe om filmen før den tid.

Invincible

Relaterte teksterLoading next content