Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Ultimate

En kampspill-turneringsspiller trash-talket en 15-åring, bare for å bli utslettet av moren hans

Selvfølgelig skjedde dette på en Super Smash Bros. turnering.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Smash Bros. turneringer har noe av et rykte blant kampspillmiljøet. Med mye kontrovers knyttet til proffspillerne tidligere, overrasker det oss egentlig ikke at en spiller på den nylige Low Tide City 2023-turneringen ble fanget i søppelprat med sin 15 år gamle motstander.

Spilleren, kjent som Maister, møtte den 15 år gamle sirupen for å score en plass i topp 8. Syrup tapte kampen, og etterpå ble det rapportert at Maister fortalte ham "dusuger jævla" ...

Selvfølgelig, trash-talking en 15-åring på en slik måte er ikke den beste måten å få alle på siden, og så Maister møtte mye tilbakeslag for sine handlinger. Han la ut en nå slettet begrunnelse på Twitter, men i stedet for å vinne over samfunnet, pådro han seg bare vreden til sin største fiende: Sirupens mor. Hun svarte på Maisters innlegg og sa følgende:

"Som voksen synes jeg at spillere som deg selv ikke har noen klasse, null sportsånd, selv om du vinner, er du fortsatt en taper rundt. Jeg har den største respekt for alle spillere, men du er det laveste av det laveste! Uten tvil."

Etter denne steken, Maister gikk tilbake på å prøve å rettferdiggjøre sine handlinger, og i stedet innrømmet at han tok feil. Han ba om unnskyldning i et nytt innlegg på Twitter, som du kan lese nedenfor:

Hva synes du om alt dette? Gi oss beskjed!

Super Smash Bros. Ultimate

Relaterte tekster

6
Super Smash Bros. UltimateScore

Super Smash Bros. Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Nintendos siste store utgivelse i 2018 er endelig her, og det ser ut som de har spart det aller beste til slutt!Loading next content