Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

En malware-svindel er forkledd som en Starfield-beta

Ikke la hypen lure deg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du Googler Starfield åpen beta akkurat nå vil du ikke bare ikke finne noe offisielt relatert til spillet, men også et nettsted som bør få varsellampene til å lyse.

Hvis du går inn på det nettstedet (og vi anbefaler på det sterkeste at du ikke gjør det) kan du oppdage noen veldig åpenbare tegn på at dette ikke er legitimt i det hele tatt. Bare sørg for at du ikke klikker på nedlastingsknappen for den falske betaversjonen, da det helt sikkert kommer til å gi deg farlig programvare.

Det har ikke vært noen omtale av en Starfield-beta fra Bethesda, så ikke gå i en slik felle før du hører noe fra dem eller oss.

Takk, PC Gamer.

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content