Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Football Manager 2013

Én million Football Manager 2013

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Årets innslag i den superpopulære Football Manager-serien har allerede passert én million solgte eksemplarer. Med tanke på suksessen serien har sett de siste årene er ikke antallet en overraskelse i seg selv, men tiden spillet har brukt på å milepælen representerer en ny rekord for utviklerne:

- Sega annonserte de siste regnskapstallene sine i dag. FM13 solgte 940 000 eksemplarer i løpet finansåret 2012, og forrige helg passerte vi 1 million. Det er fem måneder tidligere enn i fjor, jubler Miles Jacobson fra Sports Interactive på Facebook.

Kjenner vi gjengen rett jobber de allerede med neste års utgave.

Football Manager 2013

Relaterte tekster

0
Football Manager 2013Score

Football Manager 2013

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

Det nærmest perfekte managerspillet prøver hardt å fornye seg, men Sports Interactive faller dessverre i noen dype fallgroper...

5
Én million Football Manager 2013

Én million Football Manager 2013

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Årets innslag i den superpopulære Football Manager-serien har allerede passert én million solgte eksemplarer. Med tanke på suksessen serien har sett de siste årene er...Loading next content