Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Golf Club 2

En nærmere kikk på The Golf Club 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi antar at du ikke har altfor mye erfaring med utvikler HB Studios, så vi kan friske opp hukommelsen din ved å nevne at de står bak spill som The Golf Club fra 2014 og fjorårets Mark McMorris: Infinite Air. Ingen av dem fikk spesielt god mottakelse hos kritikerne (til tross for at Infinite Air har flere norske kjørere...), men dette stopper ikke utgiver Maximum Games fra å ville slippe en oppfølger til golfspillet.

Utgiveren har også sikret seg en bås på E3, så forhåpentligvis kan våre utsendinger servere noen inntrykk fra The Golf Club 2 neste uke. Du kan imidlertid få en innføring allerede nå, for traileren nedenfor er stappfull med informasjon.

The Golf Club 2 slippes 27. juni til PC, Playstation 4 og Xbox One.

HQ
The Golf Club 2The Golf Club 2The Golf Club 2
The Golf Club 2
The Golf Club 2The Golf Club 2

Relaterte tekster

0
The Golf Club 2Score

The Golf Club 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Har du noen gang hatt lyst til å spille golf, men orker ikke tanken på å gå og traske rundt i skogen i timevis? HB Studios er nå enda nærmere den ultimate løsningen for deg...

0
En nærmere kikk på The Golf Club 2

En nærmere kikk på The Golf Club 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi antar at du ikke har altfor mye erfaring med utvikler HB Studios, så vi kan friske opp hukommelsen din ved å nevne at de står bak spill som The Golf Club fra 2014 og...Loading next content