Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

En ny Skyrim-mod gir NPC-er en mer oppslukende dialog

AI gir Lydia flere ting å si enn "Jeg har sverget å bære dine byrder."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Elder Scrolls V: Skyrim har mange dialoglinjer, men hvis du har spilt spillet noen ganger, kan du nesten forutsi hva hver NPC vil si. Enten det er Eorlund Gray-Mane som er sjokkert over at du vil kjøpe hans berømte varer, eller den klassiske "Hei, du, du er endelig våken!" det meste av Skyrims dialog er forutsigbar rundt 12 år etter utgivelsen.

Imidlertid ønsker en mod å endre dette. Ved hjelp av generativ AI har en modder kjent som Bloc gjort det mulig for NPC-er å ha en mer oppslukende dialog med spilleren.

Selv om denne dialogen høres veldig robotisk ut, er det interessant å se potensialet for hvor denne teknologien kan gå. Snart kan spillutviklere kanskje ikke skryte av å ha hundretusenvis av linjer med dialog, men kan i stedet vise hvor responsiv og nøyaktig AI-en deres er.

Ta en titt på videoen nedenfor og fortell oss gjerne hva du synes:

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte teksterLoading next content