Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pikmin 3 Deluxe

En Pikmin 3 Deluxe-demo er nå tilgjengelig på eShop

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du nysgjerrig på Pikmin 3 Deluxe, men usikker på om det er noe for deg? Da har vi en god nyhet til deg. I går kveld skrev nemlig Nintendo på Twitter at en demo nå er tilgjengelig på eShop:

"A demo for #Pikmin 3 Deluxe will be available this evening on Nintendo #eShop! The demo version features save-data transfer with the full game! Completing it also gives immediate access to the Ultra-Spicy difficulty mode in the full game, and other perks!"

Det beste med denne er at du får beholde progresjonen din fra demoen når du eventuelt kjøper fullversjonen. Vi anbefaler å laste den ned og sjekke ut spillet, for det er virkelig et unikt og gøyalt spill.

Pikmin 3 Deluxe slippes til Switch den 30. oktober.

Pikmin 3 Deluxe

Relaterte tekster

0
Pikmin 3 DeluxeScore

Pikmin 3 Deluxe

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Michael har tatt et dypdykk i et av Wii Uens største spill. Holder det fortsatt formen sju år senere?Loading next content