Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deadpool

En rekke Marvel-spill er fjernet fra Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nylig lanserte Deadpool, og en rekke Spider-Man- og X-men-spill, er nå forsvunnet fra Steam, PSN, Xbox Live og andre nedlastingstjenester. Activisions community manager Dan Amrich bekrefter på Twitter at spillene ikke lenger er tilgjengelig digitalt.

I tillegg til Deadpool, som ble lansert for et halvt år siden, forsvant også Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man: Shattered Dimensions, Spider-Man: Edge of Time, X-Men: The Official Game, X-Men: Destiny og X-Men Origins: Wolverine.

Spillene forsvant på nyttårsmorgenen, som tilfeldigvis er tidspunktet for når Activisions lisensavtale med Marvel utløp. La oss på vegne av superheltfansen der ute, som ikke liker å gå i butikken for å kjøpe spill, håpe at de kommer til en enighet!

Deadpool

Relaterte tekster

4
DeadpoolScore

Deadpool

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

High Moon Studios og Deadpool forsøker å lage en spillopplevelse hvor de harselerer like mye med seg selv som med hele superheltsjangeren, men det er grenser for hvor lenge jeg orker å le av ironien.

1
Deadpool-regissøren avkrefter ryktene

Deadpool-regissøren avkrefter ryktene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Forrige måned kunne vi rapportere om de påståtte uoverensstemmelsene mellom regissør Tim Miller og skuespiller og produsent Ryan Reynolds, som skal ha ført til at...

3
Deadpool! Bang! Babes! Mayhem!

Deadpool! Bang! Babes! Mayhem!

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I morgen slippes Deadpool-spillet og i den forbindelse har High Moon Studios, Activision og hovedpersonen selv sendt ut et knippe utradisjonelle trailere. Den første er...Loading next content