Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

En titt på Overstrike

De første bildene fra Insomniacs neste

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ett av de nye spillene som ble vist frem under Sonys E3-konferanse i natt var Insomniac Games' førstepersonsskytespill kalt Overstrike.

Insomniac har tidligere konsentrert seg om å lage eksklusive spill til Playstation 3, og det var derfor mange som var spente på avsløringen av studioets første multiformat-projekt.

Vi fikk dessverre ikke se spillet i levende live, men traileren som ble vist frem i natt la ikke skjul på at spillet kommet til å blande heftige actionsekvenser med en god dose uhøytidelig humor.

Overstrike kommer ut til Playstation 3 og Xbox 360. Noen dato er ikke blitt satt ennå, men utfra traileren, og de første bildene vi har mottatt ser dette riktig så lovende ut:

Fuse
FuseFuse
Fuse
FuseFuse

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.Loading next content