Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Enda en Diablo III-utgave kommer til konsoll

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nord-amerikanske sensurorganet ESRB har registrert Diablo III: Eternal Collection, en versjon som tilsynelatende kommer til PS4 og Xbox One.

Eternal Collection har ennå ikke blitt annonsert av Blizzard, så vi vet ikke helt hva det dreier seg om. Vi mistenker imidlertid at det er snakk om en versjon av Diablo III som vil inneholde alt som er sluppet til spillet siden den såkalte Ultimate Evil Edition. Den største av utvidelsene antas å være Rise of the Necromancer, men som kjent har den ikke blitt sluppet ennå.

Vi støtter oss på spåkulen i denne saken og sier at Eternal Collection vil slippes samtidig som Necromancer-utvidelsen - når enn det måtte bli.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...Loading next content