Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Angry Birds

Enda mer Angry Birds i sommer?

Rovio i samarbeid med Formel 1-kjører

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Finske Rovio, utviklerne bak gigantsuksessen Angry Birds, planlegger en eller annen form for avsløring den 18. juni.

Det kommer frem av Angry Birds' offisielle nettsider der man kan lese teksten "Angry Birds Heikki" etterfulgt av teksten "Warming Up" og "Launching 18.6".

Man kan også se en Formel 1-bane reflektert i fuglens øyne. En av Finlands mest kjente Formel 1-kjørere er Heikki Kovalainen, og legger man én og én sammen peker alt i retning av et salgs samarbeid mellom Rovio og Kovalainen.

Om dette er et nytt Angry Birds-spill, en ny kartpakke eller noe helt annet (kanskje Angry Birds Kart?), gjenstår å se.

Angry Birds

Relaterte tekster

4
Angry Birds HalloweenScore

Angry Birds Halloween

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

De hissige Iphone-fuglene er tilbake for å feire Halloween. Kim har tatt steget opp i spretterten for å bistå i kampen mot de grønne grisene.

1
Angry Birds-filmen får oppfølger

Angry Birds-filmen får oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan virke som alt som er knyttet til Angry Birds-merkevaren blir en suksess. På tross av en middels mottagelse blant kritikere tjente nemlig Angry Birds-filmen inn...

2
Angry Birds-utvikleren sier opp folk

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den finske Angry Birds-utvikleren Rovio forteller at de er nødt til å si opp 16 prosent av de ansatte. Sjefen Mikael Hed skriver i et offentlig blogginnlegg at det er...Loading next content