Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Endelig kan du kjøpe politibiler i Grand Theft Auto Online

Etter å ha sett hvor mye de koster får jeg nesten dårlig samvittighet for at jeg sprengte så mange.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens vi alle venter på Grand Theft Auto VI har Rockstar gitt oss en ny oppdatering i Grand Theft Auto V for å gjøre ventetiden litt lettere. Chop Shop-oppdateringen inneholder en rekke nye funksjoner, men spillere som har spilt Grand Theft Auto Online lenge, vil umiddelbart legge merke til tre viktige nye kjøretøy som kan kjøpes.

Nå kan du kjøpe din egen politibil og opprørsbil. Disse er ikke helt billige, og politibilen koster fra drøyt tre og en halv million dollar, mens varebilen koster et tilsvarende beløp.

Du kan tilpasse noen av bilene ved å endre farge, lys og rambukker, men siden poenget med disse bilene er at de skal se ut som politibiler, er det lite sannsynlig at du vil endre dem for mye.

For rollespillerne der ute og de som kanskje bare vil skremme vennene sine ved å få dem til å tro at politiet kjører etter dem, har dette vært etterlengtet.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content