Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life

Endelig nyheter om Half-Life 2!

Etter at en hacker stjal og publiserte 1/3 av Half-Life 2’s kildekode, gikk Valve så og si under jorden og nektet å svare på spørgsmål om noe som helst - til nå! Vi har ny utgivelsesdato og mer innenfor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at en hacker stjal og publiserte 1/3 av Half-Life 2’s kildekode, gikk Valve så og si under jorden og nektet å svare på spørgsmål om noe som helst - til nå! Vi har ny utgivelsesdato!

I dag fik CNN nemlig endelig åpnet munnen på Valves pressesjef, Doug Lombardi. Selv om det ikke ble til noen helt presis dato, så fortalte han at Valve satser på en utgivelse av spillet til sommeren - så vi får bare håpe at det blir i starten av perioden!

Dette betyr på ingen måte at Valve er blitt spesielt snakkesalige igjen. Lombardi kunne nemlig samtidig fortelle, at de ikke vil snakke om spillet igjen før på E3 messen 12. - 14. mai, og hvis de begynner med mediehysteriet så sent, kan det bety at det rekker å bli sensommer før spillet blir utgitt.

Den stjålne koden rammet ikke bare Valve og Half-Life 2, men også den lille utvikleren Troika, som har brukt Valves Source grafikkmotor til deres kommende Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Tyveriet har ifølge en av utviklerens grunnleggere, Jason Anderson, ført til at deres spill nå utsettes til starten av 2005.

Vi holder som vanlig utkikk etter mer nyheter i saken!

Relaterte tekster

0
Half-LifeScore

Half-Life

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Valve’s plot orienterte klassiker er endelig klar på PlayStation 2, men er det for sent?

2
Spillåret 1998: Half-Life

Spillåret 1998: Half-Life

ARTIKKEL. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Odd Karsten om Half-Life.Loading next content