Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 19

Engelsk fotballspiller er ikke fornøyd med FIFA 19-statistikken sin

Kevin Ellison fra Morecambe Football Club har reagert på statistikken sin i FIFA 19.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvert eneste år oppdaterer Electronic Arts spillerstatistikkene sine så det nyeste tilskuddet i FIFA-serien reflekterer virkeligheten så mye som mulig. Så klart, når man skal evaluere flere tusen spillere ender man opp med å skuffe noen av dem.

Nå har en stort sett ukjent fotballspiller havnet i rampelyset takket være en video publisert av klubben hans. Kevin Ellison, 39, har fått en hastighetsrangering på 35/100, et ganske svakt resultat han helt tydelig ikke er helt fornøyd med. Istedenfor å lage en masse drama rundt rangeringen har han heller laget en noe uvanlig video sammen med lagkameratene sine.

Han sammenligner hastighetsrangeringene til medspillerne sine med toppfarten deres i virkeligheten, og påpeker at han egentlig er raskere enn både Leitch-Smith som har en rangering på 78/100 og Mandeville som kan skilte med 64/100. Slutten på videoen viser at Ellison tar det hele med godt humør.

EA og FIFA har også harsellert med spillere som får vite rangeringen sin, og laget en liten reklamevideo.

HQ
FIFA 19

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content