Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Enola Holmes 2 slippes på Netflix i november - Se de første bildene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med blant annet Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin og Helena Bonham Carter på rollelisten er det ikke rart at veldig mange har sett Enola Holmes etter at filmen kom på Netflix i 2020. Faktisk var det såpass mange at streamingselskapet raskt ga klarsignal for en oppfølger, og vi trenger ikke å vente lenge på den.

Netflix forteller at det som enkelt nok heter Enola Holmes 2 slippes på streamingtjenesten den 4. november, og for å feire anledningen har vi fått noen bilder av hva som venter.

Enola Holmes 2 slippes på Netflix i november - Se de første bildene
Enola Holmes 2 slippes på Netflix i november - Se de første bildeneEnola Holmes 2 slippes på Netflix i november - Se de første bildene
Enola Holmes 2 slippes på Netflix i november - Se de første bildeneEnola Holmes 2 slippes på Netflix i november - Se de første bildeneEnola Holmes 2 slippes på Netflix i november - Se de første bildene


Loading next content