Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 12

Enorm UEFA Euro 2012-turnering

Europas beste FIFA 12-spiller skal kåres

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til fordel for et eget EM-spill valgte Electonic Arts som kjent å utvikle et UEFA Euro 2012-tillegg til suksesspillet FIFA 12 i år.

Planene til utvikleren stoppet imidlertid ikke ved lanseringen av dette tillegget. De akter nemlig å avholde en gigantisk turnering der målet er å finne den beste FIFA 12-spilleren i verdensdelen.

I oppkjøringen til EM vil to FIFA 12 UEFA Euro 2012-turneringer bli avholdt, én for PS3-versjonen og én for Xbox 360-versjonen. De innledende rundene vil foregå over nettet, mens finalen vil finne sted i det enorme stadionanlegget i Kiev, bare noen få timer før selve EM-finalen går av stabelen.

De to beste spilleren fra hver plattform vil motta gratis opphold i Kiev, og gratisbilletter til EM-finalen er naturligvis en del av potten. Vinnerne fra henholdsvis PS3- og 360-turneringene vil møte hverandre live på storskjermen foran tusenvis av tilskuere, og seierherren vil bli tildelt tittelen som verdens beste.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å fyre opp en online-kamp i UEFA Euro 2012 mellom 24. april og 25. mai. Du finner mer info på konkurransens nettsider.

FIFA 12

Relaterte tekster

FIFA 12Score

FIFA 12

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Årets FIFA er et av det bedre fotballspillene noensinne. Det er lekent, men likevel seriøst med nok dybde...Loading next content