Norsk
Gamereactor
nyheter
Enslaved: Odyssey to the West

Enslaved-oppfølger lite trolig

Ninja Theory fokuserer heller på nye titler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at utvikler Ninja Theory kunne tenke seg å fortsette historien om Monkey og Trip bør vi neppe forvente en oppfølger til Enslaved: Odyssey to the West. Dette kom frem under et intervju utviklerne har hatt med magasinet Edge.

Utviklerne er tydelig skuffet over salget eventyrspillet har oppnådd, men likevel holder de hodet høyt og ser fremover mot lanseringen av det neste Devil May Cry-spillet.

- Enslaved burde har gjort det bedre. Akkurat nå burde vi ha holdt på en med en oppfølger, finpusset den og gjort det spillserier gjør, nemlig å bli bedre over tid. Dessverre skjedde ikke det, og vi var ikke istand til å utvide staben vår til to parallelle team slik vi hadde tenkt. Vi er fortsatt en forholdsvis liten gruppe, men nå får vi en ny sjanse med DMC, forklarer Ninja Theorys Tameem Antoniades.

Enslaved: Odyssey to the West

Relaterte tekster

Enslaved: Odyssey to the WestScore

Enslaved: Odyssey to the West

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Ninja Theory prøver på revansj med et actioneventyr farget av plattformklatring og undergang. Hvorfor har Monkey så mange likhetstrekk med en ape? Daniel setter tall på Enslaved...

5
Ny Enslaved-utgave på vei?

Ny Enslaved-utgave på vei?

NYHET. Skrevet av Tomas Veiden

Tross en stort sett varm mottagelse fra spillkritikere, solgte aldri Enslaved: Odyssey to the West fullt så mye som utgiver Capcom hadde ønsket. Det var derfor ikke mye...Loading next content