Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Arma III

Enspilleren i Arma III blir forsinket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bohemia Interactive har nå kunngjort at enspillerdelen i Arma III vil ikke bli klar før lanseringen av spillet. I stedet vil de gi ut tre gratis DLC-pakker som vil bli tilgjengelige etter utgivelsen.

Bohemia har hatt problemer med å få spillet ferdig i tide, og har derfor valgt å utgi spillet med flerspiller og mod-støtte til planlagt tid i stedet for å forsinke utgivelsen av spillet.

studioets blog forklarer de beslutningen.

- Det var ikke en lett avgjørelse å ta. Som spillutviklere elsker vi å utvikle og spille gjennom historier, så til de som venter beklager vi forsinkelsen. Etter mye snakk om å ha fokuset på kvalitet som overgår fjoråre, føler vi at det ikke hadde vært riktig å inngå kompromisser nå, sier prosjektets leder Joris-Jan van't Land.

I fjor ble to av Bohemias ansatte arrestert for spionasje i Hellas da de tok bilder av militærinstallasjoner som er med i spillet. Dette har sannsynligvis vært en av grunnene til at arbeidet med spillet ble forsinket.

Arma III

Relaterte tekster

9
Arma IIIScore

Arma III

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Høy læringskurve, stor frihet og markedets mest realistiske krigsopplevelse. Vi har satt karaktert på Arma III fra Bohemia Interactive...

1
Arma III utvides med Apex

Arma III utvides med Apex

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bohemia Interactive har nå sluppet utvidelsen Apex til deres Arma III fra 2013. Her får spillerne tilgang til det nye området Tanoa, 13 nye våpen, 10 kjøretøyer og et...

0
Ny utvidelse på vei til Arma III

Ny utvidelse på vei til Arma III

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Arma III ble sluppet for to og et halvt år siden, men det betyr ikke at utvikler Bohemia Interactive har kuttet tilførselen av nytt innhold. Den neste utvidelsen til...Loading next content