Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Eon kunngjør plug-and-play HD-adapter for den originale Xbox-en

Og det kommer med massevis av praktiske funksjoner for å bringe retrospillet ditt opp til par.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det blir vanskeligere og vanskeligere å nyte retrokonsoller på dagens flatskjermer, og av åpenbare grunner mangler de HDMI-støtte. Det er her Eon Gaming kommer inn med sine høyt roste HDMI-adaptere for Nintendo 64 og Gamecube.

Nå har de annonsert enda en HDMI-adapter, XBHD, og som navnet antyder er det for den originale Xbox-en. Dette betyr at du nå kan få HD-bilder uten forsinkelse i spill som Blue Dragon, Jet Set Radio Future, Panzer Dragoon Orta, Ninja Gaiden Black, The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay og selvfølgelig Halo: Combat Evolved.

Og for å gjøre ting bedre tilbyr den også tre LAN-porter (som vil gjøre Xbox LAN-fester veldig enkle å sette opp, som i de gode gamle dager), to HDMI-videoutganger, Mini-TOSLINK-lydkontakt og mer. Den passer til og med inn i det klassiske Xbox-designet.

Eon kunngjør plug-and-play HD-adapter for den originale Xbox-en
Eon kunngjør plug-and-play HD-adapter for den originale Xbox-en


Loading next content