Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Epic Games kjøper Guitar Hero- og Rock Band-skaperne Harmonix

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Harmonix sitt navn er ikke akkurat like velkjent som det var under storhetstiden til Guitar Hero- og Rock Band-spillene for ti år siden, men Fuser og DropMix viser at det fortsatt er talentfulle folk hos studioet. Derfor er det ikke rart at kveldens annonsering kommer.

Epic Games avslører at de har kjøpt Harmonix. Sistnevnte sier at dette ikke fører til nevneverdige endringer i spillene som allerede er på markedet, og bemerker at fokuset fortsatt vil være på å lage musikk-fokuserte spill. Derimot vil dette oppkjøpet reflekteres i Fortnite etter hvert, for Harmonix bekrefter at de allerede har blitt satt til å lage "musikalske reiser og gameplay" for gigantspillet slik at "metaverse"-et blir enda større og omfattende. Hva dette betyr får tiden vise.

Epic Games kjøper Guitar Hero- og Rock Band-skaperne Harmonix


Loading next content