Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Epic lar deg slå sammen kontoer i Fortnite

Battle Royale og Save the World-innhold blir en del av sammenslåingen, samt V-Bucks og kosmetiske gjenstander.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games har sluppet Fortnite på en rekke forskjellige plattformer, alt fra Android og iOS til PC og alle moderne konsoller, og derfor er det en særs velkommen nyhet at Epic nå lar oss slå sammen kontoene våre, så vi har alt av V-Bucks og kosmetiske gjenstander på ett og samme sted.

Som forklart på spillets hjemmeside kan du velge to kontoer å slå sammen, hvorav den ene blir primærkontoen din, som den andre kontoen blir slått sammen med for så å bli deaktivert. Innloggingen til sekundærkontoen blir koblet til primærkontoen, og to uker etter sammenslåingen dukker alle V-Bucks og kosmetiske gjenstander opp i primærkontoen.

En av kontoene må ha blitt brukt på Xbox One eller Switch, og den andre må ha blitt brukt på PS4, før 28.september i fjor for å kunne benytte seg av sammenslåingen. Kontoene må så klart heller ikke være deaktiverte eller bannet, og du må ha tilgang til epostadressene som har blitt brukt for å opprette kontoene.

Dette gjelder ikke bare for Battle Royale, men også for Save the World hvor du kan slå sammen Llamas, Defenders, Heroes, Survivors, Schematics, XP, Evolution og Perk Materials. Gjenstander fra Unreal Marketplace, Creative Islands og Save the World-kontonivå blir ikke overført.

Kommer du til å benytte deg av dette?

HQ
HQ
Fortnite

Relaterte teksterLoading next content