Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Telltale Series

Episode to av Telltales Batman får dato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Telltale holder det de lover, for denne episoden skal vi få kaste oss ut i den neste episoden av Batman: The Telltale Series. Spillet var opprinnelig fullt av tekniske feil på PC, men disse skal i stor grad ha blitt fikset nå. Vi håper det fortsatt gjelder med episode nummer to.

Den heter forøvrig Children of Arkham, og datoen for lansering er satt til 20. september. De som var til stede på PAX West-messen kunne teste spill denne helgen, så vi antar at den er ferdig.

Vi har ennå ikke noen trailer for episoden, men her er det første bildet:

Batman: The Telltale Series

Relaterte tekster

0
Batman: The Telltale SeriesScore

Batman: The Telltale Series

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan føles det for Bruce Wayne å balansere rollene som milliardær-playboy og nattens ridder, Batman? Velkommen til spillet som lar deg utforske begge rollene.

2
Mer Batman fra Telltale avslørt?

Mer Batman fra Telltale avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med...Loading next content