Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Eplefest!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var lenge kjent at Apple skulle komme med noe rykende ferskt den 28. Februar. Og etter litt venting vet vi nå endelig hva Steve Jobs og gjengen har pønska på den siste tiden.

Mac Mini er tilbake i to nye intel-versjoner. Disse heter Core Solo og Core Duo, der den kraftigste skal ifølge Apple skal være opptil 4 ganger raskere enn forgjengeren. Med pakka følger også iLife '06 som skal gjøre det lettere å organisere og behandle de fleste digitale media, og ved å samtidig lansere en fjernkontroll til vidunderet kan det virke som de ser for seg at denne blir fast inventar under TV'en i stua.

En annen nyhet er MacBook Pro, en kraftig notebook med widescreen og innebygget webcam, og også denne med Core Duo prosessor fra Intel. PCI Express kan den også skryte på seg.

Den rareste, og kanskje mest spennende nyheten er derimot iPod Hi-Fi. En bærbar ghettoblaster som du setter iPoden oppå, og vips så er stua full av musikk. Men med en prislapp på over 3000 kroner, kan det vel hende at den likevel ikke blir årets slager. Vi får vente i spenning.

Eplefest!
Eplefest!
Eplefest!


Loading next content