Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Demon's Souls (2010)

Er Demon's Souls på vei til Playstation 4?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har hørt rykter om at Demon's Souls vil komme til de nyeste konsollene før, men det helles litt ekstra bensin på bålet når det er utvikleren selv som sitter med bensinkannen.

Nå har nemlig dette bildet plutselig dukket opp på SCE Japan Studio sin offisielle twitter-konto for Bloodborne.

Demon's Souls (2010)

Begge spillene er Playstation-eksklusiver så det kan alltids være at de kun har samlet "familien". Sjansen er dog liten for det. For det første er SCE Japan Studio åpenbart klare over ryktene og ønskene som har versert på nettet. Kanskje ikke så lurt å erte entusiastene på denne måten da? For det andre nærmer det seg Playstation Experience. Trenger vi si mer?

Relaterte tekster

Demon's SoulsScore

Demon's Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Vebjørn Koksvik

Vebjørn har følt på frykten for det ukjente og stirret døden i hvitøyet. Nådeløst vissvass, eller herlig spillperle? Her er dommen...

9
Lekkede bilder fra Demon's Souls 2

Lekkede bilder fra Demon's Souls 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Små og kornete bilder som forestiller et spill som går under arbeidsnavnet "Project Beast" har fant veien ut på Facebook i går. Det skal tydeligvis være snakk om From...Loading next content