Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dreams

Er dette Dreams eller ekte mat?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen av dere begynner kanskje å bli lei av å lese om mine lovord om Dreams, men her har dere et prakteksempel på hvorfor jeg gleder meg til lanseringen den 14. februar. Se bare på dette bildet.

Dreams

Med første øyekast ser jo dette ut som vanlig mat. Sannheten er at dette er en av kreasjonene til John Beech i Dreams. Med realistiske bobler i egget, en lyssetting som virkelig tar det til et nytt nivå og en sammensetning uten sidestykke om vi ser bort fra en litt merkelig plassert tomat og smør på brødskiven viser Beech at Dreams vil la oss lage og spille alt fra "simple" og polygerte opplevelser til ultrarealistiske spill. Kjedelig nok reagerer ikke maten realistisk når han bruker imp-en i videoen han har lagt ut som bevis, men det er uansett ingen tvil om at dette er imponerende arbeid.

Dreams

Relaterte tekster

1
DreamsScore

Dreams

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at det ikke finnes et mer passende navn til Little Big Planet-skapernes nyeste spill, for her oppfylles drømmene til både skapere og spillere.Loading next content