Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed II

Er en Assassin's Creed-samling på vei til PS4 og Xbox One?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har sagt det mange ganger før, og kommer nok ikke til å stoppe: sensurorgan er en god kilde til spillnytt. Tidligere har spill som Bioshock: The Collection, Dead Island: Retro Revenge, Rocket League til Xbox One, og mange flere uannonserte spill lekket på grunn av aldersmerkinger. I dag har det skjedd igjen.

Det koreanske sensurorganet er vanligvis først ute med sine merkinger, og denne gangen har de satt sin dom over noe kalt Assassin's Creed: Ezio Collection til Playstation 4 og Xbox One. Med tanke på at vi ikke har fått et nytt, stort Assassin's Creed-spill i år ville det ikke vært overraskende om dette er en slags erstatter, sammen med filmen.

Assassin's Creed II

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har slått seg sammen med Leonardo da Vinci i jakten på hevn i Ubisoft Montreals etterlengtede oppfølger.

0
Assassin's Creed II er gratis på PC

Assassin's Creed II er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft er et av selskapene som var først ute med å hjelpe folk i denne spesielle tiden ved å gi bort noen ganske gode spill helt gratis, noe de har tenkt å fortsette...

Stor Assassin's Creed-quiz

Stor Assassin's Creed-quiz

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det er på tide med en ny utfordring i Assassin's Creed The Challenge, og denne gangen er det snakk om en quiz. Skriv inn dine svar i kommentarfeltet, så finner vi frem...Loading next content