Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 3

Er Left 4 Dead 3 i utvikling?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det kan se ut som en gruppe Dota 2-spillere som var på besøk hos utvikler Valve nylig oppdaget noe det ikke var meningen at de skulle oppdage.

HQ

En av spillerne tok nemlig et bilde av en av dataskjermene på Valve-kontoret, og på bildet står det noe oppsiktsvekkende. Det kan nemlig se ut som Valve allerede er igang med et nytt spill i Left 4 Dead-serien, altså Left 4 Dead 3.

På bildet leser man i det minste ordene " [Source2] Restored L4D3's devtest unit test...", og det er naturlig å anta at L4D3 er en forkortelse for Left 4 Dead 3, på samme måte som L4D og L4D2.

Dette er naturligvis ikke for en offisiell annonsering å regne, men det kan fort være en pekepinn på hva Valve jobber med for tiden. Og ja, vi håper også de at de også jobber med Half-Life 3 parallelt.

At nye Valve-spill kjører på en ny utgave av Source-motoren er på sin side ikke overraskende, da Valve allerede har bekreftet at de jobber med Source 2. Valve har også sagt at de dukker opp på årets Gamescom-messe i Tyskland, kanskje får vi en annonsering allerede der?

Left 4 Dead 3
Left 4 Dead 3

Relaterte tekster

2
Hinter Valve om Left 4 Dead 3?

Hinter Valve om Left 4 Dead 3?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Spillbransjen liker å gjøre litt narr av Valves motvilje til å telle til tre, men nå kan det se ut til at denne "forbannelsen" er iferd med å brytes. Det er altså ikke...

Er Left 4 Dead 3 i utvikling?

Er Left 4 Dead 3 i utvikling?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan se ut som en gruppe Dota 2-spillere som var på besøk hos utvikler Valve nylig oppdaget noe det ikke var meningen at de skulle oppdage. En av spillerne tok nemlig...Loading next content