Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overlord

Er Overlord ferdig?

Codemasters presser Triumph

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge spillnettsiden Quicksave Junkie, så svirrer det for øyeblikket rykter rundt Overlord og det faktum at Codemasters angivelig presser det nederlandske spillutvikleren Triumph Studios til å bli ferdige med spillet hurtigs mulig. Ryktene skal videre gå ut på at spillet skal ut på markedet for at Codemasters kan oppnå deres finansielle forutsigelser og ikke fordi det reelt er helt ferdig og finpusset.

Vi anmelder Overlord i vårt kommende juni/juli magasin og hvis vi ikke mener at spillet er klart til å bli sendt i butikkhyllene, så kommer du naturligvis til å høre om det. Vi gjør deg oppmerksom på at det kun er et rykte.

Overlord
Overlord
Overlord

Relaterte tekster

OverlordScore

Overlord

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Pikmin blandes med Fable i en veldig ondskapsfull cocktail. Vi har testet Triumph Studios siste spillprosjekt og har moret oss en god del...!Loading next content