Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Escape from Tarkov

Escape from Tarkov får omfattende ny oppdatering

Streets of Tarkov er endelig tilgjengelig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om spillet har fløyet litt under radaren her på Gamereactor, kan noe tyde på at mange spiller Escape from Tarkov, et omfattende FPS MMO, som blant annet skal sies å være ganske utfordrende, og krever godt samarbeid mellom spillerne.

Nå har det kommet en omfattende ny oppdatering, 0.13, som blant annet tilføyer et gigantisk nytt område til den semi-åpne verdenen. Det er også nye våpen, PvE-innstillinger som lar spillere tukle med været i visse scenarier, og selvfølgelig Streets of Tarkov.

De legger nå også til FSR 2.1 fra AMD, men det er fortsatt ikke noe nytt om en konkret, full lansering eller en konsollversjon.

HQ
Escape from Tarkov

Relaterte tekster

0
To timer med Escape from Tarkov

To timer med Escape from Tarkov

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live er ikke fremmede for å gi vår kjære vert Dóri en utfordring fra tid til annen. Denne gangen puttet de ham i en kinkig situasjon som han måtte unnslippe....

0
I dag på GR Live: Escape from Tarkov

I dag på GR Live: Escape from Tarkov

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Escape from Tarkov ble annonsert virket det som et av de spillene som hadde høye lovnader om finpusset FPS-gameplaymekanikker og MMORPG-struktur uten å ha noe å støtte...Loading next content