Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Escape from Tarkov
Featured: CES 2022 Coverage

Escape from Tarkov har sluppet DLSS-basert trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Escape from Tarkov har vært under utvikling lenge, men spillere har i rundt et år kunnet teste spillets nyeste funksjoner, samtidig med at utvikleren Battlestate Games har fortsatt utviklingen.

Nå er det snart store nyheter for de som har Nvidia-grafikkort, for Escape from Tarkov er blant de spillene som får noen nye muligheter, deriblant DLSS.

En trailer viser spillet med en mer stabil bildeoppdateringsfrekvens som følge av tilføyelsen av DLSS, og du kan se den nedenfor.

HQ
Escape from Tarkov

Relaterte tekster

0
To timer med Escape from Tarkov

To timer med Escape from Tarkov

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live er ikke fremmede for å gi vår kjære vert Dóri en utfordring fra tid til annen. Denne gangen puttet de ham i en kinkig situasjon som han måtte unnslippe....

0
I dag på GR Live: Escape from Tarkov

I dag på GR Live: Escape from Tarkov

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Escape from Tarkov ble annonsert virket det som et av de spillene som hadde høye lovnader om finpusset FPS-gameplaymekanikker og MMORPG-struktur uten å ha noe å støtte...Loading next content