Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Good Life

Et av minispillene i The Good Life er sauklipping

Men det ser ut til at kampanjen kommer til kort.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med bare 48 timer igjen på klokka ser det ut til at det nye spillet fra Swery65, The Good Life, ikke kommer til å nå målet sitt på 1,5 millioner dollar på crowdfunding-siden Fig. De har faktisk bare greid å samle inn en tredjedel av målsummen så langt.

I spillet må hovedfiguren, Penelope, tjene penger for å betale ned gjelda si (studielån, garantert) via fotografering og minispill. En av minispillene som har blitt offentliggjort er saueklipping, som vist i videoen nedenfor. Det ser kanskje simpelt ut, men fordi tidsfristen er så kort (5 sekunder) virker det som om spillet kanskje har en Wario Ware-lignende vri på det hele.

I det komplette spillet kommer det til å være flere minispill hvor man, for eksempel, må være bartender, melkemann eller vinne konkurranser som sauerytter...

HQ

Vi hadde gleden av å intervjue Swery65 på Tokyo Game Show, hvor han hintet til at The Good Life kanskje var liv laga selv om målsummen ikke ble nådd.

HQ

Relaterte teksterLoading next content