Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Etter Sonics suksess ser Sega nærmere på Yakuza- og Persona-filmer

"Alle disse IP-ene kan snart være andre steder enn i spill."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Segas driftsdirektør Shuji Utsumi har snakket om å bygge opp selskapets immaterielle rettigheter utenfor videospill. Etter suksessen med Sonics gjenoppliving, både i spill og filmatiseringer, ser det ut til at utvikleren vurderer å forgrene sine andre store IP-er til filmverdenen.

"Vi har nettopp gjenopplivet Sonic i stor stil, ikke bare gjennom spill, men også filmer og TV-serier, og Sonic er også med i Roblox. Og vi samarbeider nå tett med LEGO. Så nå får Sonic nytt liv", sier Utsumi til CNBC .

"Vi har andre store IP-er, og jeg kan ikke si for mye om det, men vi tenker på å gjenopplive andre klassiske Sega-IP-er også. Akkurat nå har vi to andre store IP-er enn Sonic. Den ene er Persona, og også Yakuza-titlene våre. Yakuza er virkelig unikt. Men den store kommer også neste år. Men som sagt prøver vi også å være på mange forskjellige forretningsområder, som Roblox og filmer. Alle disse immaterielle rettighetene kan snart være andre steder enn i spill."

Ettersom Yakuza og Persona ikke nødvendigvis er like gjenkjennelige som Sonic, vil det kanskje kreve litt mer innsats å få filmatiseringer i gang, men det er tydelig at videospillfilmer kan bli en hit, noe The Super Mario Bros. Movie og Five Nights at Freddy's er eksempler på.

Hva ønsker du å se i en Yakuza/Persona-film?

Etter Sonics suksess ser Sega nærmere på Yakuza- og Persona-filmer


Loading next content