Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tales of Monkey Island

Eventyrlig tilbud på Steam

Tales of Monkey Island til spottpris

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra tid til annen dukker det opp knalltilbud som vi rett og slett ikke klarer la være å kringkaste til dere der ute. I dag er en slik dag: det har seg nemlig slik at Steam tilbyr gavepakken Tales of Monkey Island Complete Pack til den nette fingersum av 35 kroner, hele 86 prosent rabattert.

Er du hypp på en yoghurt og bolle kan vi derfor galant overbevise deg om å kjøpe alle fem episodene i Monkey Island-serien istedet.

Use: Jelly beans with rhinoceros.

Tales of Monkey Island

Relaterte tekster

9
Tales of Monkey IslandScore

Tales of Monkey Island

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Guybrush er tilbake i et flunkende nytt eventyr. Magnus har testet første del av det nye Monkey Island-spillet. Er magien fortsatt til stede?

6
En prat med Mike Stemmle

En prat med Mike Stemmle

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Hvordan er det å lage et morsomt spill, og er dette egentlig en ekte oppfølger til Monkey Island? Manusforfatter og designer på Tales of Monkey Island, Mike Stemmle, svarer innenfor!

Tales of Monkey Island

Tales of Monkey Island

FORSPILL. Skrevet av Kristina Wiik

Telltale Games fortsetter den klassiske Monkey Island-serien i sommer. Kristina Wiik har sett nærmere på det episodebaserte spillet som starter midt i fellesferien.Loading next content