Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ever Oasis

Ever Oasis slippes til 3DS i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært relativt stille fra Ever Oasis siden det ble annonsert i juni, så det var ganske overraskende da vi fikk lanseringsdatoen i natt.

Som med mange av annonseringene i natt viser det seg nemlig at The Legend of Zelda: Tri Force Heroes-skapernes neste spill også vil slippes i sommer, nærmere bestemt 23. juni. Med tanke på at utviklingen ledes av Koichi Ishii, skaperen av Mana-serien, har i alle fall vi tro på at dette kan bli et godt tilskudd til Nintendo sin meget travle spillsommer.

HQ
Ever Oasis

Relaterte tekster

0
Ever Oasis slippes til 3DS i juni

Ever Oasis slippes til 3DS i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært relativt stille fra Ever Oasis siden det ble annonsert i juni, så det var ganske overraskende da vi fikk lanseringsdatoen i natt. Som med mange av...

1
Nintendo avduker Ever Oasis

Nintendo avduker Ever Oasis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo har løftet sløret av et helt nytt spill som ikke tilhører noen kjent serie, og det har fått navnet Ever Oasis. Spillet er utviklet av noen av hovedpersonene bak...Loading next content