Norsk
Gamereactor
nyheter

Evercade lover "minst" 14 spillsamlinger før mars 2024

Vi kan se frem til The C64 Collection 2, Toaplan Arcade 2 og til og med en Amiga-kolleksjon i løpet av året.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er interessert i retrospill er sjansen stor for at du er kjent med Evercade EXP (hvis ikke, sjekk ut vår anmeldelse). Det er en bærbar enhet som også kan kobles til TV-en din for å nyte klassiske titler som ble utgitt i en tid da lootbokser, mikrotransaksjoner, live service og kosmetiske skins ikke var oppfunnet ennå. I utgangspunktet ferdige spill uten merkbare feil, ment å nytes for alltid, alt levert på en kassett i en plastboks med en manual. Som det pleide å være.

Så langt har Evercade levert et ganske imponerende utvalg av spill fra mange selskaper (som Atari, Bandai Namco og Capcom), og det virker som om de heller ikke har noen plan om å bremse. Vi loves nemlig lover de «minst» 14 spillsamlinger frem til februar 2024, med The C64 Collection 2 og Toaplan Arcade 2 som lanseres allerede i april. En av de kommende samlingene er også lovet å ha Amiga-spill.

Trailere for The C64 Collection 2 og Toaplan Arcade 2 finner du nedenfor. Er du interessert i retrospill og har du prøvd Evercade?

HQ
HQ
Evercade lover "minst" 14 spillsamlinger før mars 2024


Loading next content