Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Everslaught Invasion
Featured: Gamescom 2022 Coverage

Everslaught Invasion, et solo- eller co-op actionspill for Meta Quest 2

Lanseres tidlig i 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Fast Travel Games har avduket Everslaught Invasion, et VR-actionspill utviklet eksklusivt for Meta Quest 2, som vil bli vist for publikum for første gang i sin fullversjon under Gamescom 2022.

Spillet plasserer deg i skoene til en kriger av Clerid-ordenen, som kjemper for å stoppe den ustoppelige fremgangen til den zombie-liknende horden av Corrupted. Spillet kan nytes alene eller i co-op med en annen Meta Quest 2-bruker, og vil ha et dypt progresjonssystem og masse bevegelse takket være bruken av en uttrekkbar gripekrok. Og selvfølgelig et rikt arsenal av nærkamp- og avstandsvåpen som kan brukes avhengig av hvilken av de tre forskjellige karakterklassene du velger: Warrior, Rogue eller Vanguard.

Vi kommer nok med flere detaljer i løpet av de kommende dagene når vi selv har fått prøvd Everslaught Invasion på Gamescom.

Her er noen skjermbilder fra spillet, samt en teasertrailer.

HQ
Everslaught InvasionEverslaught Invasion
Everslaught InvasionEverslaught Invasion

Relaterte teksterLoading next content