Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Everspace

Everspace til PS4 har fått lanseringsdato - får fysisk utgave

Det, og Encounters, kommer til PS Store og butikker den 29.mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et eksklusivt intervju med Gamereactor UK på slutten av fjoråret, sa Michael Schade fra Rockfish Games at rom-rogueliken deres Everspace (ute på PC og Xbox One) var på vei til PlayStation 4. Utgivelsen kom til å inkludere alle utvidelsene, og i tillegg var det snakk om å få til en fysisk utgave i samarbeid med en da ukjent utgiver. Nå har både PS4-versjonen og den fysiske utgaven fått lanseringsdato.

Everspace kommer til PS Store og en forhandler nær deg den 29. mai - litt senere enn vi hadde forventet.

Den fysiske utgaven av spillet blir utgitt avBadLand Games og heter Everspace: Galactic Edition. Utgaven inneholder hele spillet med utvidelser, samt det originale lydsporet og en "a color-printed booklet featuring the studio's history and the making of the game",ifølge Rockfish Games.

Schade bekrefter at den fysiske utgaven blir å få tak i "all across Europe and America", og CEO ved BadLand Games, Luis Quintán, sier han gleder seg til å kunne distribuere det "addictive space shooter"-spillet.

Her er PS4-coveret til Everspace:

Everspace

Hva synes du?

Relaterte tekster

0
Stor oppdatering ute til Everspace

Stor oppdatering ute til Everspace

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Rockfish Games har nå sluppet en ny oppdatering til Everspace, og den inneholder blant annet balansering av romskipene, flere innstillingsmuligheter, forlatte...Loading next content