Norsk
Gamereactor
nyheter
Everybody's Gone to the Rapture

Everybody's Gone to the Rapture/Dear Esther-skaperne sliter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Chinese Room er kjent som skaperne av spill som Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs og Everybody's Gone to the Rapture. Tre spill som ikke akkurat håver inn hundrevis av millioner kroner, noe som nå får konsekvenser.

Dan Pinchbeck, en av studioet sine grunnleggere, har nå lagt ut en melding hvor han forteller at de ikke bare måtte si opp store deler av studioet i sommer på grunn av harde økonomiske tider, men også at deler av staben fikk helseproblemer som følge av alt stresset de hadde gått gjennom de siste månedene for å bli ferdig med So Let Us Melt. Dette har fått dem til å innse at de må roe ned litt, og tenke på hva de ønsker å gjøre i fremtiden. Derfor vil studioet gå ut av rampelyset i noen måneder, og ikke drive med full utvikling på en stund.

Pinchbeck ønsker å poengtere at dette ikke nødvendigvis betyr slutten for studioet, og at han håper de klarer å fullføre arbeidet med The 13th Interior og Little Orpheus etter hvert. Vi må bare smøre oss med litt tålmodighet, for nå er det enkelte ting som er viktigere for studioet.

Slike meldinger er jo aldri hyggelige å få. Et studio som sliter både økonomisk og helsemessig viser at dette er en meget tøff bransje å jobbe i, så vi at alt ender godt både for studioet, utviklerne i det, og de oppsagte personene.

Everybody's Gone to the Rapture

Relaterte tekster

0
GR Live tester PS Plus-spillene

GR Live tester PS Plus-spillene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har vært en hektisk start på måneden med veldig mange storspill, men nå er vi endelig klare til å puste ut og sjekke ut tilbudet på Playstation Plus. Alle abonnenter...Loading next content