Norsk
Gamereactor
nyheter
Everybody's Gone to the Rapture

Everybody's Gone to the Raptures PC-versjon offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige onsdag hadde AMD gleden av å røpe at Everybody's Gone to the Rapture kommer til PC, og nå har vi endelig fått den offisielle bekreftelsen.

The Chinese Room skriver nemlig dette på twitter:

- Det har vært den dårligst bevarte hemmeligheten, men nå er det offisielt... Rapture kommer til PC! Ingen lanseringsdato enda, men vi vil holde dere oppdatert!

Sammen med offentliggjøringen har vi også fått noen skjermbilder med 4K-oppløsning fra PC-utgaven. Som om det ikke var nok har de også gjort noen andre endringer for å gjøre spillet spillbart for nærmest alle. Bildeoppdateringen kan settes opp til 60, man kan få et siktepunkt på skjermen, visuell assistanse for hørselshemmede og muligheten for å lene seg med én tast.

Som meldingen deres sier kan de ikke gi oss en spesifikk lanseringsdato enda, men med tanke på at AMD-driverne oppdateres for spillet kan det ikke være langt unna.

Everybody's Gone to the RaptureEverybody's Gone to the RaptureEverybody's Gone to the Rapture

Relaterte tekster

0
GR Live tester PS Plus-spillene

GR Live tester PS Plus-spillene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har vært en hektisk start på måneden med veldig mange storspill, men nå er vi endelig klare til å puste ut og sjekke ut tilbudet på Playstation Plus. Alle abonnenter...Loading next content