Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Evil Dead: The Game

Evil Dead: The Game byr på PVP og co-op

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under The Game Awards forrige uke ble det avslørt mange nye spennende titler. En av dem var Evil Dead: The Game. Nå vet vi mer om denne tittelen, som er basert på Sam Raimis kult-skrekkfilm.

IGN skriver at spillet, som er utviklet av Saber Interactive, både har PVP og co-op-muligheter. Saber Interactive forteller at et lag på fire må gå sammen for å bekjempe de onde maktene, mens andre vil ta kontroll over den mektige Kandarian-demonen for å jakte på Ash og vennene hans mens de besitter Deadites, miljøet og til og med de overlevende selv.

Skuespilleren Bruce Campbell, som spilte hovedrollen Ash i Evil Dead-filmene og i tv-serien Ash vs. Evil Dead, returnerer til rollen sin i spillet også.

Er du interessert i Evil Dead: The Game?

HQ
Evil Dead: The Game

Relaterte tekster

0
Evil Dead: The Game utsatt igjen

Evil Dead: The Game utsatt igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Allerede i august fortalte Boss Team Games at Evil Dead: The Game ikke ville rekke å slippes i 2021 likevel, og sa at planen i stedet var en lansering i februar. Som...Loading next content