Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Evil Dead: The Game

Evil Dead: The Game utsatt igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede i august fortalte Boss Team Games at Evil Dead: The Game ikke ville rekke å slippes i 2021 likevel, og sa at planen i stedet var en lansering i februar. Som veldig mange andre tilfeller de siste månedene blir ikke det tilfellet heller.

Utviklerne avslører at Evil Dead: The Game har blitt utsatt atter en gang, og denne gangen passende nok til fredag den 13. mai. De lover uansett å gi oss en ny trailer og mer en gang neste måned, så det er i alle fall et lite lyspunkt i tillegg til mer tid med Dying Light 2 Stay Human, Sifu, Horizon Forbidden West, Destiny 2: The Witch Queen, Elden Ring og de andre godbitene som slippes i februar.

Evil Dead: The Game

Relaterte tekster

0
Evil Dead: The Game utsatt igjen

Evil Dead: The Game utsatt igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Allerede i august fortalte Boss Team Games at Evil Dead: The Game ikke ville rekke å slippes i 2021 likevel, og sa at planen i stedet var en lansering i februar. Som...Loading next content