Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Evolve

Evolve blir free-to-play, og betaen starter i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi første ble obs på Turtle Rock Studios sin Evolve-relaterte nedtelling i går ante vi ikke hva de hadde planer om å annonsere. Det begynte dog å gå opp et lite lys da de fjernet spillet fra Steam noen timer senere. Nå har anelsene våre blitt bekreftet.

Chris Aston, en av studioets grunnleggere, har nå offentliggjort at PC-utgaven blir free-to-play. Dette vil selvsagt føre til noen vesentlige endringer i spillet.

Først må det nevnes at alle som allerede eier spillet vil få det som kalles "Founder"-status, og får beholde alt de allerede eier. De vil også få noen ekstra godbiter som holdes hemmelig i skrivende stund.

Alle andre må starte på bar bakke når den åpne betaen kommer på Steam senere i dag. Både gamle og nye spillere vil da se at dette ikke er det samme spillet som kom i fjor. Turtle Rock har nemlig gjort en rekke store endringer, og har flere planer for fremtiden:

• De kommer til å endre hunter-klassen betraktelig for å gjøre laget mindre avhengi av å ha erfarne trappers og medics.

• Forbedringer i kart og brukergrensesnittet (User interface).

• Optimalisere den generelle ytelsen og lastetidene.

• Fikse bugs og gjøre spillet mer stabilt.

• Ny opplæringsdel og utviklingssystem.

• Flere muligheter for å tilpasse karakterene

Dette er bare en smakebit på endringene som allerede er gjort, og som vil finpusses fremover. Spillet vil få en "skikkelig overhaling", og de ønsker derfor mange tilbakemeldinger. I månedene fremover vil vi derfor se store endringer i både funksjoner og mekanikker etter hvert som spillerene gir sine tilbakemeldinger.

Aston innrømmer at alt bråket rundt DLC-planene til spillet ødela ganske mye for dem, og han håper denne endringen vil gi spillet nytt liv.

Da vi kontaktet Turtle Rock for å spørre om hva som vil skje med konsollutgavene sa de at det avhenger av PC-utgaven. De ønsker først at PC-utgaven skal være nærmest perfekt før de i det hele tatt tenker på å gjøre det samme med PS4- og Xbox One-utgavene. Samtidig ønsket de ikke å snakke om hvordan mikrotransaksjoner vil fungere i spillet, så det skal bli interessant å se hvordan utvikler seg i tiden fremover.

Evolve

Relaterte tekster

9
EvolveScore

Evolve

ANMELDELSE. Skrevet av Ingo Delinger

Fire mot én er ikke feigt når den ene er et fryktinngytende, utenomjordisk monster. Evolve er strategisk, annerledes og rett og slett skikkelig gøy!

0
Evolve stenger serverne i september

Evolve stenger serverne i september

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Utgiver 2K Games har kunngjort at serverne til Turtle Rock Studios sin asymmetriske flerspiller Evolve kommer til å stenges, og at de kommer til å gradvis fjerne...

5
Turtle Rock sier adjø til Evolve

Turtle Rock sier adjø til Evolve

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter måneder med dalende spillertall bestemte Turtles Rock Studios seg i juli for å gjøre Evolve free-to-play på PC, og en stund virket det som om det reddet spillet....

0
Se Evolve Stage 2 i aksjon

Se Evolve Stage 2 i aksjon

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

På tross av et spennende konsept (fire spillerstyrte jegere mot ett spillerstyrt monster) ble ikke actionspillet Evolve noen langvarig suksess for utvikler Turtle Rock...

0
I dag på GR Live: Evolve Stage 2

I dag på GR Live: Evolve Stage 2

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ettersom Turtle Roc Studios'k asymmetriske 4 vs. 1-monsterspill Evolve har blitt free-to-play på PC, tenkte vi at tiden var moden for en ny titt på spillet. Derfor er...Loading next content